Menu Sluiten

Corona-maatregelen

Om zorg te dragen voor een veilige en hygiënische omgeving voor zowel mezelf als voor de cliënt, geldt een aantal aanvullende hygiëne-maatregelen in de praktijk. Ik wil je verzoeken om deze maatregelen aandachtig door te nemen.

Corona maatregelen in de praktijk en tijdens de behandeling

  • Als je voorafgaande aan de afspraak symptomen als verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C) ervaart, dan wil ik je verzoeken om de afspraak kosteloos te annuleren. Dit kan telefonisch (06-36 455 641), via whatsapp of per e-mail via info@massagepraktijkaylin.nl.
  • Uiteraard geldt bovenstaande ook voor mij. Mocht ik of één van mijn gezinsleden één van bovenstaande symptomen vertonen, dan zal ik zelf contact opnemen om de afspraak te annuleren.
  • Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, schudden we geen handen en zal ik je bij binnenkomst aan de voordeur vragen om de handen te wassen met desinfecterende handgel die ik je verstrek.
  • Bij binnenkomst neem ik uit voorzorgmaatregel nogmaals mondeling een korte vragenlijst met je af om te controleren of er geen sprake is van een Corona besmetting.
  • Aangezien we tijdens de behandeling niet kunnen voldoen aan de onderlinge 1,5 meter afstand, draag ik een mondkapje en/of een spatscherm. Bij de behandeling in ruglig zal ik, indien gewenst, de cliënt ook een mondkapje verschaffen.
  • Ik hanteer nu een tijdsduur van 45 minuten in plaats van 30 minuten tussen 2 afspraken in. Zo heb ik voldoende tijd om alles te reinigen voor de volgende cliënt komt en zo is er ook geen contact tussen cliënten onderling.
  • Uit voorzorg zal ik voorlopig geen handen masseren.
  • Kom op tijd maar niet te vroeg. Er zal geen mogelijkheid zijn om binnen te wachten tot het moment van de afspraak.

Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van bovenstaande of heb je nog aanvullende opmerkingen over de te nemen maatregelen, neem dan gerust contact op.