Menu Sluiten

Corona-maatregelen

De meeste coronamaatregelen zijn in Nederland momenteel versoepeld. Toch hanteer ik in de praktijk nog steeds een paar maatregelen om zorg te dragen voor een veilige en hygiënische omgeving voor zowel mezelf als voor de cliënt. Deze maatregelen lees je hieronder

Corona maatregelen in de praktijk en tijdens de behandeling

  • Als je voorafgaande aan de afspraak symptomen als verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C) ervaart, dan wil ik je vragen om de afspraak kosteloos te annuleren. Dit kan telefonisch (06-36 455 641), via whatsapp of per e-mail via info@massagepraktijkaylin.nl.
  • Uiteraard geldt bovenstaande ook voor mij. Mocht ik of één van mijn gezinsleden één van bovenstaande symptomen vertonen, dan zal ik zelf contact opnemen om de afspraak te annuleren.
  • Tegenwoordig draag ik tijdens de behandeling niet standaard meer een mondkapje of gelaatscherm. Als je liever wilt dat ik dat wel doe, dan kun je dat aangeven en zet ik gewoon weer een masker op. Je bent zelf uiteraad ook vrij om een mondkapje op te doen indien gewenst.
  • Ik hanteer nu een tijdsduur van 45 minuten in plaats van 30 minuten tussen 2 afspraken in. Zo heb ik voldoende tijd om alles te reinigen voor de volgende cliënt komt en zo is er ook geen contact tussen cliënten onderling.
  • Kom op tijd maar niet te vroeg. Er is geen mogelijkheid om binnen te wachten tot het moment van de afspraak.

Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van bovenstaande of heb je nog aanvullende opmerkingen over de te nemen maatregelen, neem dan gerust contact op.