Menu Sluiten

Ervaringen

Om een zo goed mogelijke service te kunnen bieden, hoor ik graag van je hoe je de massagebehandeling  ervaren hebt. Laat je daarom een review voor mij achter op Google?

Schrijf hier een review via Google »
Of schrijf hier jouw review als je geen Google account hebt »

Lees hieronder de ervaringen van anderen:
Robin Henneke
Robin Henneke

5 out of 5 stars

posted 8 months ago

Wat heb ik een fijne zwangerschapsmassage gehad!
Perihan neemt de tijd voor je en toont interesse.

Tijdens deze massage kon ik mij écht ontspannen en genieten. Overal werd aandacht aan besteed. Van rug, tot armen, benen, voeten, noem maar op. Éen van de weinige momenten waar op ik me écht kan ontspannen in de zwangerschap.

De massageruimte zelf is ook heel prettig en fijn om te zijn. Mocht je twijfelen, niet doen! Ik raad Massagepraktijk Aylin zeker aan en kom zeker terug. 😀

S. Tou
S. Tou

5 out of 5 stars

posted 2 years ago

Ik heb nu 4 keer bij Perihan geweest. Ik kwam daar binnen met ontzettende pijnklachten, waar ik al heel lang mee loop. Na 2 behandelingen, voelde ik al verlichting! Dit is meer dan ik in 6 maanden fysio heb gevoeld.

Perihan luistert goed naar je en neemt de tijd voor je. Ik kreeg direct het gevoel dat ze oprecht geïnteresseerd is in de mens. Ze kijkt verder dan anderen en heeft veel kennis van de spieren. Ik ben ontzettend blij dat ik bij haar terecht ben gekomen. Ik geloof niet in toeval :-). Ook krijg je altijd vooraf of na afloop iets te drinken aangeboden, ze heeft geen haast en geeft je de tijd om even bij te komen op je eigen tempo.

Mijn pijnklachten zijn nu een stuk minder, maar ik blijf sowieso preventief gaan. Supertevreden dus!

Paulien W
Paulien W

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Hele fijne ervaring met de zwangerschaps massage. Er wordt ruim de tijd genomen om je comfortabel te laten zijn en de massage is erg ontspannend. Zeker aan te raden.

Ala Hussein
Ala Hussein

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Ik heb nu voor de vijfde keer zwangerschapsmassage gehad en woorden doen te kort over hoe tevreden ik ben. Perihan is heel erg hygiënisch en doet oprecht haar best om je pijn te verlichten. Ze neemt echt de tijd om de lichamelijke klachten te bespreken en aan de hand daarvan geeft ze dit extra aandacht tijdens het masseren. Ook is ze super warm en vriendelijk. Door haar heb ik geleerd om beter naar mijn lichaam te luisteren en te begrijpen waar de klachten vandaan komen. Ik voel mij heel erg op mijn gemak en ik kom zeker(ook na mijn zwangerschap)terug voor gewone massages. Echt een aanrader!

johan kraay
johan kraay

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Erg tevreden.

16 Comments

 1. Ashna Parag

  Ik ga inmiddels al een jaar hiernaartoe. Ze is heel erg professioneel en luistert eerst goed naar wat de klachten zijn en doet hier ook echt iets aan. Klachten zijn duidelijk minder geworden.

  Voor mij zeker de beste massagepraktijk!

 2. Petra

  Na de hele dag achter de computer zitten is het heerlijk om een massage te krijgen bij Perihan. Ze neemt echt de tijd voor je en daardoor is alles heel ontspannen. Altijd een glaasje water voor en na de behandeling. Perihan gebruikt heerlijke grote zachte handdoeken. Zowel een ontspanningsmassage als een massage waar de pijn punten worden behandelt zijn erg prettig. Daarna voel je je weer helemaal als nieuw. Echt een aanrader.

 3. Carmen

  Inmiddels twee keer bij Perihan geweest voor een triggerpoint & massage heerlijk ontspannen en genieten.Perihan is zo lief,warm en gastvrij. Ze neemt alle tijd voor je!
  Perihan is erg goed in haar vak.
  Ik kijk alweer uit naar volgende week en heb meteen ook voor mijn dochter geboekt.

 4. Daniëlle Palmboom

  Ik heb in de zomer van 2019 met mijn zoontje (toen 2 maanden oud) een workshop babymassage gevolg bij Perihan. Dit was heel fijn om samen met mijn zoontje te doen en Perihan begeleidde alle oefeningen op een hele fijne en warme manier. We hebben ons erg welkom gevoeld bij Perihan. De oefeningen zijn ook heel goed thuis te doen!

 5. Sylvia

  Mijn eerste kennismaking met de massage van Perihan was een schot in de roos!
  Ik had voor een nek/schouder massage gekozen en het was heerlijk ontspannend en doeltreffend.
  De relaxte sfeer en empathische houding van Perihan maakte het compleet. Ik heb gelijk weer een nieuwe afspraak gemaakt 🙂

 6. Jo-Ann

  Ik ben al een aantal keer voor een zwangerschapsmassage naar Perihan geweest en zij is echt een topper! De massage in zijligging is heerlijk relaxed en ontspannend. Perihan stelt je meteen op je gemak en is superlief en vriendelijk. Haar massagepraktijk aan huis is schoon en netjes en voordat de massage start, krijg je een lekker kopje thee aangeboden. Daarnaast biedt Perihan een goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom ik zou massagepraktijk Aylin zeker aan raden!!

 7. Ilse Duin

  Sinds lange tijd werden de stoelmassages bij ons op het werk door Perihan gegeven en dit naar volle tevredenheid!! Ik keek er iedere keer weer naar uit … Helaas ga je nu bij ons stoppen en ik zal de heerlijke massages en jouw vriendelijkheid en gezelligheid zeker gaan missen!!

 8. Janette Vos-van Buggenum

  Heerlijke zwangerschapsmassages gehad waar heel goed rekening werd gehouden met mijn specifieke wensen. Perihan neemt goed de tijd voor je zodat je echt kan ontspannen. Zeker aan te raden!

 9. Marco

  Je wordt uitstekend naar jouw wensen geholpen. Erg vriendelijk is de masseusse en de tafel waarop je ligt voelt ook prima aan.
  Heb al vele massages elders gehad maar ik hoef niet meer verder te zoeken 🙂
  Aanrader dus…!

 10. Suzanne

  Mijn zus en ik hebben hebben samen de baby massage cursus gevolgd direct nadat Sam zes weken oud was. Zo kon zij ook echt contact maken met haar neefje. Het is een verrijking om de yoga en massage technieken te leren, ik gebruik het regelmatig omdat het echt even een momentje voor Sam en mij is. Aanrader!

 11. Yvonne

  Gister heb ik mijn in januari gewonnen schouder-nekmassage ondergaan bij Aylin.
  Het is een fijne praktijkruimte met een goede ontspannen sfeer. Vanuit het drukke leven eerst even een kopje thee en dan begint het ontspannen al. Perihan vraagt goed uit of je ergens klachten hebt en wat extra aandacht nodig heeft. Ik kon kiezen uit een stoelmassage of massage op de tafel. Ik heb gekozen voor de tafel omdat ik dat het meest prettig vind en dan goed kan ontspannen. Tijdens de massage een heerlijk rustgevend achtergrondmuziekje.
  De massage is zeer aangenaam en ontspannend en daar waar het nodig is om het extra los te maken pakt Perihan het goed aan met de juiste aandacht voor je pijngrens.
  Na afloop van de massage kun je in alle rust nog even bijkomen met een glas water.
  Ik kan een schouder- nekmassage van harte aanbevelen!

 12. Mariska

  Ik heb bij Perihan de workshop baby massage gevolgd.
  Ik deed dit met Yara mijn dochter van 5,5 maandjes oud.
  Yara is altijd lekker vrolijk en actief maar soms wat onrustig.
  Met de baby massage merk ik thuis dat Yara rustiger en ontspannen word, en ik vind het zelf ook erg leuk om te masseren.
  Yara reageerde ook erg positief op de workshop bij Perihan in de praktijk, waar een zeer ontspannen sfeer heerst. Ik vond het erg interessant en leerzaam en Perihan is erg goed in wat ze doet. Ook was ze erg lief voor Yara! Al met al een onwijs leuke ervaring.

 13. Elvina

  Samen met mijn dochtertje van 14 weken heb ik de workshop “leren baby masseren” gevolgd. Ik masseer haar nu regelmatig thuis en zij vindt dit erg fijn. Zeker wanneer zij onrustig is en huilt heeft dit een positief effect op haar.
  Tijdens de workshop hing er een ontspannen sfeer en werd er echt gedacht aan de kindjes. Er was tijd om mijn dochter tussendoor eten te geven en toen zij geen zin meer in de massage had kon ik zelf verder oefenen op een pop.
  Ook de technieken werden duidelijk uitgelegd en veel geoefend.
  Echt een aanrader!

 14. Inge

  Ik heb de workshop “leren baby masseren” gevolgd. Ik deed dit met mijn 6 maanden oude dochter. Ik vond het erg leuk en heb ervaren dat mijn baby er goed op reageert: ze wordt er rustiger van.
  Mijn dochter was al vrij actief met o.a. rollen en erg bezig met haar omgeving, toen we begonnen aan de workshop en dat maakt het masseren van sommige lichaamsdelen wel lastiger. Met een iets jongere baby zal het waarschijnlijk makkelijker zijn.
  Ik vond het zeker de moeite waard om de workshop te volgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.