Om een zo goed mogelijke service te kunnen bieden, hoor ik graag van je hoe je de massage ervaren hebt. Laat je daarom een review voor mij achter op Google?

Schrijf hier een review via Google »
Of schrijf hier jouw review als je geen Google account hebt »

Lees hieronder de ervaringen van anderen:
rob sluys
rob sluys

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

zeer goed en heel vriendelijk. dank, dank tot gauw

Evert Reijn
Evert Reijn

4 out of 5 stars

posted 6 months ago

Omdat ik al een hele tijd last had van mijn schouder besloot ik om de boel eens los te masseren, bij Aylin.
Na twee flinke massages hebben we besloten dat er meer nodig was dan massage alleen, dry needling (extern)…oeps.
Het werkte goed en ben nu pijn vrij en zal bij Aylin, voor onderhoud en ontspanning, genieten van de massages en gastvrijheid.

Diana Van Cadsand
Diana Van Cadsand

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Super relaxed.
Lekkere en verschillende massages mogelijk.
Elke maand kom ik weer terug👍

Gert Koerse
Gert Koerse

5 out of 5 stars

posted 8 months ago

Elke keer een heerlijke ontspanningsmassage gehad.

Damocin Butler
Damocin Butler

4 out of 5 stars

posted 1 year ago

Het was een heerlijk ontspannende massage en mijn rug voelt weer een stuk soepeler aan! Ik voelde me op mijn gemak bij Perihan en de massageruimte is sfeervol en comfortabel.

9 reacties op “Ervaringen”

Je kunt een reactie plaatsen of Trackback dit bericht.
  1. Ilse Duin schreef op 16 april 2018 om 12:55

    Sinds lange tijd werden de stoelmassages bij ons op het werk door Perihan gegeven en dit naar volle tevredenheid!! Ik keek er iedere keer weer naar uit … Helaas ga je nu bij ons stoppen en ik zal de heerlijke massages en jouw vriendelijkheid en gezelligheid zeker gaan missen!!

  2. Janette Vos-van Buggenum schreef op 19 maart 2018 om 16:07

    Heerlijke zwangerschapsmassages gehad waar heel goed rekening werd gehouden met mijn specifieke wensen. Perihan neemt goed de tijd voor je zodat je echt kan ontspannen. Zeker aan te raden!

  3. Marco schreef op 21 januari 2018 om 09:21

    Je wordt uitstekend naar jouw wensen geholpen. Erg vriendelijk is de masseusse en de tafel waarop je ligt voelt ook prima aan.
    Heb al vele massages elders gehad maar ik hoef niet meer verder te zoeken 🙂
    Aanrader dus…!

  4. Tineke Hauwert schreef op 11 januari 2018 om 23:37

    Fijne massage, mezelf een cadeautje gegeven via de mantelzorgbonnen. Hartelijke ontvangst en prima behandeling, smaakt naar meer!

  5. Suzanne schreef op 16 november 2017 om 21:08

    Mijn zus en ik hebben hebben samen de baby massage cursus gevolgd direct nadat Sam zes weken oud was. Zo kon zij ook echt contact maken met haar neefje. Het is een verrijking om de yoga en massage technieken te leren, ik gebruik het regelmatig omdat het echt even een momentje voor Sam en mij is. Aanrader!

  6. Yvonne schreef op 7 februari 2017 om 08:11

    Gister heb ik mijn in januari gewonnen schouder-nekmassage ondergaan bij Aylin.
    Het is een fijne praktijkruimte met een goede ontspannen sfeer. Vanuit het drukke leven eerst even een kopje thee en dan begint het ontspannen al. Perihan vraagt goed uit of je ergens klachten hebt en wat extra aandacht nodig heeft. Ik kon kiezen uit een stoelmassage of massage op de tafel. Ik heb gekozen voor de tafel omdat ik dat het meest prettig vind en dan goed kan ontspannen. Tijdens de massage een heerlijk rustgevend achtergrondmuziekje.
    De massage is zeer aangenaam en ontspannend en daar waar het nodig is om het extra los te maken pakt Perihan het goed aan met de juiste aandacht voor je pijngrens.
    Na afloop van de massage kun je in alle rust nog even bijkomen met een glas water.
    Ik kan een schouder- nekmassage van harte aanbevelen!

  7. Mariska schreef op 30 mei 2016 om 10:00

    Ik heb bij Perihan de workshop baby massage gevolgd.
    Ik deed dit met Yara mijn dochter van 5,5 maandjes oud.
    Yara is altijd lekker vrolijk en actief maar soms wat onrustig.
    Met de baby massage merk ik thuis dat Yara rustiger en ontspannen word, en ik vind het zelf ook erg leuk om te masseren.
    Yara reageerde ook erg positief op de workshop bij Perihan in de praktijk, waar een zeer ontspannen sfeer heerst. Ik vond het erg interessant en leerzaam en Perihan is erg goed in wat ze doet. Ook was ze erg lief voor Yara! Al met al een onwijs leuke ervaring.

  8. Elvina schreef op 23 mei 2016 om 18:51

    Samen met mijn dochtertje van 14 weken heb ik de workshop “leren baby masseren” gevolgd. Ik masseer haar nu regelmatig thuis en zij vindt dit erg fijn. Zeker wanneer zij onrustig is en huilt heeft dit een positief effect op haar.
    Tijdens de workshop hing er een ontspannen sfeer en werd er echt gedacht aan de kindjes. Er was tijd om mijn dochter tussendoor eten te geven en toen zij geen zin meer in de massage had kon ik zelf verder oefenen op een pop.
    Ook de technieken werden duidelijk uitgelegd en veel geoefend.
    Echt een aanrader!

  9. Inge schreef op 22 mei 2016 om 13:41

    Ik heb de workshop “leren baby masseren” gevolgd. Ik deed dit met mijn 6 maanden oude dochter. Ik vond het erg leuk en heb ervaren dat mijn baby er goed op reageert: ze wordt er rustiger van.
    Mijn dochter was al vrij actief met o.a. rollen en erg bezig met haar omgeving, toen we begonnen aan de workshop en dat maakt het masseren van sommige lichaamsdelen wel lastiger. Met een iets jongere baby zal het waarschijnlijk makkelijker zijn.
    Ik vond het zeker de moeite waard om de workshop te volgen!

Schrijf een reactie

Je e-mailadres zal niet zichtbaar zijn voor anderen.