Om een zo goed mogelijke service te kunnen bieden, hoor ik graag van je hoe je de massage ervaren hebt. Laat je daarom een review voor mij achter op Google?

Schrijf hier een review via Google »
Of schrijf hier jouw review als je geen Google account hebt »

Lees hieronder de ervaringen van anderen:
Casandra Utas
Casandra Utas

5 out of 5 stars

posted 9 months ago

I whole-heartedly recommend visiting Massagepraktijk Aylin. Whether you are looking for a relaxating massage or need help easing tension in your trouble areas, you are in the best of hands. Perihan is a very warm and caring person who, not only is an expert masseuse, but also helps you understand the cause of your tension and how to prevent it. I have visited many different massage practices (both within the Netherlands and in other countries) but I can honestly say this Aylin is one of my absolute favorites.

Cheryl John
Cheryl John

5 out of 5 stars

posted 2 weeks ago

Al voor de tweede keer een heerlijke ontspannende hotstone massage gehad. Heerlijk genieten en Perihan is oprecht geïnteresseerd in je welzijn. Heb wel eens massages gehad en dan ging het eerder om de flappen, maar niet bij Perihan. Ze neemt haar tijd en luister echt goed naar je klachten en wil je er ook mee verder helpen. Is verder ook niet opdringerig met een volgende afspraak maar zegt gewoon: "Ik zie je wel weer verschijnen!" Heerlijk voelt inmiddels na drie keer in totaal bij haar te zijn geweest een klein beetje als thuiskomen. En het is schoon!! Niet onbelangrijk. Voor elke klant wordt een nieuwe hoeslaken over de matras gebruikt en niet een veels te krappe reuze torkrol als je begrijpt wat ik je brom! Anyway, wil je een goed verzorgde massage tegen een goede prijs dan moet je hier zijn. Laat het je niet weerhouden dat het aan huis is, want je merkt daar weinig van. Je loopt gewoon de trappen op naar boven en daar is ook een mooie wachthoek.

Hildr Behrens-Vogelesang
Hildr Behrens-Vogelesang

5 out of 5 stars

posted 2 months ago

Ik heb nu vier heerlijke massages gehad bij massagepraktijk Aylin. Het is altijd rustig binnenkomen, even praten en aarden. Er is een fijne set up voor zwangerschapsmassages waarbij je heerlijk op je zij ligt. Er wordt altijd gevraagd waar je graag extra aandacht aan besteed zou willen en of je ergens last hebt. Na afloop altijd nog een glaasje water en nooit een gehaast gevoel.
Ik raad deze praktijk zeker aan, helemaal voor tijdens het zwangerschapsverlof!

Vivian Tse
Vivian Tse

5 out of 5 stars

posted 8 months ago

Ik ben momenteel zwanger en ik heb me al een paar keer laten masseren door Perihan. Ik heb voornamelijk last van mijn nek, schouders en onderrug en na iedere behandeling voel ik meteen al verlichting! Wat ik ook heel erg fijn vind aan Perihan, is dat ze de tijd voor je neemt. Ze is oprecht geïnteresseerd in je, zoekt naar oplossingen waardoor de klachten minder (kunnen) worden en ze geeft ook tips mee. Ik kijk altijd uit naar de volgende sessie! Kortom, een aanrader!

Marta Sikora
Marta Sikora

5 out of 5 stars

posted 8 months ago

Jestem w ciąży i w prezencie od męża dostałam masaż. Jestem z niego bardzo zadowolona. Pani była przemiła i masaż został wykonany idealnie. Mogła się zrelaksować. Gorąco polecam! W gabinecie bardzo czysto i cieplutko 😉

11 reacties op “Ervaringen”

Je kunt een reactie plaatsen of Trackback dit bericht.
  1. Sylvia schreef op 10 mei 2019 om 17:26

    Mijn eerste kennismaking met de massage van Perihan was een schot in de roos!
    Ik had voor een nek/schouder massage gekozen en het was heerlijk ontspannend en doeltreffend.
    De relaxte sfeer en empathische houding van Perihan maakte het compleet. Ik heb gelijk weer een nieuwe afspraak gemaakt 🙂

  2. Jo-Ann schreef op 26 april 2018 om 03:45

    Ik ben al een aantal keer voor een zwangerschapsmassage naar Perihan geweest en zij is echt een topper! De massage in zijligging is heerlijk relaxed en ontspannend. Perihan stelt je meteen op je gemak en is superlief en vriendelijk. Haar massagepraktijk aan huis is schoon en netjes en voordat de massage start, krijg je een lekker kopje thee aangeboden. Daarnaast biedt Perihan een goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom ik zou massagepraktijk Aylin zeker aan raden!!

  3. Ilse Duin schreef op 16 april 2018 om 12:55

    Sinds lange tijd werden de stoelmassages bij ons op het werk door Perihan gegeven en dit naar volle tevredenheid!! Ik keek er iedere keer weer naar uit … Helaas ga je nu bij ons stoppen en ik zal de heerlijke massages en jouw vriendelijkheid en gezelligheid zeker gaan missen!!

  4. Janette Vos-van Buggenum schreef op 19 maart 2018 om 16:07

    Heerlijke zwangerschapsmassages gehad waar heel goed rekening werd gehouden met mijn specifieke wensen. Perihan neemt goed de tijd voor je zodat je echt kan ontspannen. Zeker aan te raden!

  5. Marco schreef op 21 januari 2018 om 09:21

    Je wordt uitstekend naar jouw wensen geholpen. Erg vriendelijk is de masseusse en de tafel waarop je ligt voelt ook prima aan.
    Heb al vele massages elders gehad maar ik hoef niet meer verder te zoeken 🙂
    Aanrader dus…!

  6. Tineke Hauwert schreef op 11 januari 2018 om 23:37

    Fijne massage, mezelf een cadeautje gegeven via de mantelzorgbonnen. Hartelijke ontvangst en prima behandeling, smaakt naar meer!

  7. Suzanne schreef op 16 november 2017 om 21:08

    Mijn zus en ik hebben hebben samen de baby massage cursus gevolgd direct nadat Sam zes weken oud was. Zo kon zij ook echt contact maken met haar neefje. Het is een verrijking om de yoga en massage technieken te leren, ik gebruik het regelmatig omdat het echt even een momentje voor Sam en mij is. Aanrader!

  8. Yvonne schreef op 7 februari 2017 om 08:11

    Gister heb ik mijn in januari gewonnen schouder-nekmassage ondergaan bij Aylin.
    Het is een fijne praktijkruimte met een goede ontspannen sfeer. Vanuit het drukke leven eerst even een kopje thee en dan begint het ontspannen al. Perihan vraagt goed uit of je ergens klachten hebt en wat extra aandacht nodig heeft. Ik kon kiezen uit een stoelmassage of massage op de tafel. Ik heb gekozen voor de tafel omdat ik dat het meest prettig vind en dan goed kan ontspannen. Tijdens de massage een heerlijk rustgevend achtergrondmuziekje.
    De massage is zeer aangenaam en ontspannend en daar waar het nodig is om het extra los te maken pakt Perihan het goed aan met de juiste aandacht voor je pijngrens.
    Na afloop van de massage kun je in alle rust nog even bijkomen met een glas water.
    Ik kan een schouder- nekmassage van harte aanbevelen!

  9. Mariska schreef op 30 mei 2016 om 10:00

    Ik heb bij Perihan de workshop baby massage gevolgd.
    Ik deed dit met Yara mijn dochter van 5,5 maandjes oud.
    Yara is altijd lekker vrolijk en actief maar soms wat onrustig.
    Met de baby massage merk ik thuis dat Yara rustiger en ontspannen word, en ik vind het zelf ook erg leuk om te masseren.
    Yara reageerde ook erg positief op de workshop bij Perihan in de praktijk, waar een zeer ontspannen sfeer heerst. Ik vond het erg interessant en leerzaam en Perihan is erg goed in wat ze doet. Ook was ze erg lief voor Yara! Al met al een onwijs leuke ervaring.

  10. Elvina schreef op 23 mei 2016 om 18:51

    Samen met mijn dochtertje van 14 weken heb ik de workshop “leren baby masseren” gevolgd. Ik masseer haar nu regelmatig thuis en zij vindt dit erg fijn. Zeker wanneer zij onrustig is en huilt heeft dit een positief effect op haar.
    Tijdens de workshop hing er een ontspannen sfeer en werd er echt gedacht aan de kindjes. Er was tijd om mijn dochter tussendoor eten te geven en toen zij geen zin meer in de massage had kon ik zelf verder oefenen op een pop.
    Ook de technieken werden duidelijk uitgelegd en veel geoefend.
    Echt een aanrader!

  11. Inge schreef op 22 mei 2016 om 13:41

    Ik heb de workshop “leren baby masseren” gevolgd. Ik deed dit met mijn 6 maanden oude dochter. Ik vond het erg leuk en heb ervaren dat mijn baby er goed op reageert: ze wordt er rustiger van.
    Mijn dochter was al vrij actief met o.a. rollen en erg bezig met haar omgeving, toen we begonnen aan de workshop en dat maakt het masseren van sommige lichaamsdelen wel lastiger. Met een iets jongere baby zal het waarschijnlijk makkelijker zijn.
    Ik vond het zeker de moeite waard om de workshop te volgen!

Schrijf een reactie

Je e-mailadres zal niet zichtbaar zijn voor anderen.