Menu Sluiten

Massage Zaandam

Ben je op zoek naar een vakbekwame massagetherapeut in Zaandam die ook écht de tijd voor je neemt? Dan ben je bij Massagepraktijk Aylin aan het juiste adres. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Naast de geboekte tijd voor de massage, boeken we een half uur extra in. Zo kom je in alle rust binnen en verlaat je ook weer ontspannen de praktijk. Haastige spoed kennen we hier niet. De massages bij Massagepraktijk Aylin zijn gericht op ontspanning en/of het verlichten van lichamelijke en mentale klachten. We gebruiken daarbij diverse massagetechnieken uit o.a. de klassieke massage, drukpuntmassage en triggerpointtherapie.

Ik ken niemand die geen massage kan gebruiken. Iedereen heeft weleens het gevoel na bijvoorbeeld een drukke dag op het werk, na een intensief sporttraject of na een verhuizing of verbouwing dat het lichaam echt een oppepper nodig heeft. Maar ook stressvolle situaties of een verdrietige periode kunnen je bijna letterlijk doen opbranden. Een massage die goed op jou is afgestemd en diep op het lichaam inwerkt (en hiermee bedoel ik dus niet persé een stevige pittige massage), kan zeker zorgen voor verlichting en hernieuwde energie. Massage geeft ontspanning van lichaam én geest. Zeker in de hectiek van de huidige tijd is het ontvangen van een massage op regelmatige basis geen overbodige luxe. En daar komen gelukkig steeds meer mensen achter!

En om je te belonen dat je goed voor jezelf zorgt, heeft Massagepraktijk Aylin bovendien het Vaste Cliëntenvoordeel. Na 5 massages van 60 minuten of langer, ontvang je bij de 6e bezoek een massage van 60 minuten van het huis! En daarna begin je gewoon weer met sparen voor een 60 minuten massage van ons.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze website voor meer informatie. Je massageafspraak boeken kun je het beste doen via het online boekingssysteem. En anders via info@massagepraktijkaylin.nl of telefoonnumer 06-36 455 641.

Tot snel!

Massagepraktijk Aylin Zaandam