Menu Sluiten

Bij online boeken nu ook optie van wellness- of klachtenbehandeling

Massagetherapie

Vanaf nu is het mogelijk om al bij het boeken van je massage aan te geven of je graag een Wellness massage of een Triggerpoint behandeling (oftewel klachtenbehandeling) wilt ondergaan. Voorheen was die keuze er nog niet. Dan boekte je gewoon een massage van 30, 45, 60 of 90 minuten.

Wat is nu het voornaamste verschil tussen beide behandelingen?

Bij de Wellness massage ligt de nadruk vooral bij een algehele ontspanning en wordt er globaal ook aandacht gegeven aan de spanningsgebieden in het lichaam. Bij een triggerpoint behandeling richt ik me voornamelijk op de klachtgebieden en behandelen we specifiek de spier(groep)en, die zorgen voor de pijnklachten, functieverlies en/of bewegingsbeperking. De overige behandelingen: hotstone massage, zwangerschapsmassage, powerfit en stoelmassage waren al apart te reserveren.

Vragen?

Mocht je bij het boeken van de massages niet precies weten welke behandeling en/of welke behandelingsduur voor jou het beste is, dan kun je altijd even contact opnemen. Het liefst via e-mail, whatsapp of via het contactformulier. Bellen kan ook, maar vaak staat de telefoon vanwege behandelen op stil. Als je dan even de voice-mail inspreekt, bel ik je zo snel mogelijk terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *