Menu Sluiten

Binnenkort bij Massagepraktijk Aylin: Bamboe massage

Vanaf eind augustus kun je bij Massagepraktijk Aylin ook terecht voor een bamboe massage! De bamboe massage zorgt voor totale ontspanning en werkt ook verkwikkend. Na de massage voel je je energieker en krachtiger.

De bamboe massage is een relatief nieuw en opkomende massagevorm in Nederland en komt oorspronkelijk uit China. Door het gebruik van bamboestokken, die speciaal ontwikkeld zijn voor deze massage, wordt in combinatie met massageolie intens ingewerkt op de spieren. Dit zorgt voor een diepe ontspanning, verbetering van de afvoer van afvalstoffen (zuivering van het lichaam) en het stimuleert de bloedsomloop.

Deze massage helpt in het bijzonder tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na deze massage in betere conditie.

Voordelen bamboe massage in het kort:
– zorgt voor diepe onstpanning
– kalmeert de spieren, effectieve aanpak van spanningsknopen (in bijv. nek en schouders)
– stimuleert de bloedsomloop
– helpt het lichaam te zuiveren van afvalstoffen
– zorgt voor meer lichaamsenergie

Nieuwsgierig? Je kunt de bamboe massage voor 30, 60 of 90 minuten nu al boeken! De prijzen kan je op de website vinden onder tarieven.

3 Comments

  1. Perihan Snel-Dönerler

    Helaas!! Ik zou dit weekend deze bamboemassage geleerd hebben, ware het niet dat het betreffende opleidingsinstituut, die deze cursus zou geven, (pas gisteren!) de cursus heeft geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen. Ik baal echt als een stekker want ik had er ontzettend veel zin in en ik kon niet wachten om de bamboemassage in de praktijk te brengen. Ik ga nu als de wiedeweerga op zoek naar nieuwe mogelijkheden en hoop deze massagevorm binnenkort toch eigen te maken. Gauw meer hierover! Groetjes, Perihan Snel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *