Menu Sluiten

Gesloten in de zomervakantie

Fijne zomervakantie 2019-Massagepraktijk Aylin

De schoolvakantie is dan ook eindelijk hier aangebroken! Hopelijk krijgen we de komende tijd ook wat warmer zomerweer. De meesten van jullie weten het al, maar voor de zekerheid hier toch nog een nieuwsberichtje: Massagepraktijk Aylin is deze zomervakantie voor het eerst echt compleet voor 6 weken gesloten. Dat betekent dus dat mijn eerste afspraken weer plaatsvinden op maandag 4 september.

Soms moet je wat tijd nemen voor jezelf en ik ben ook niet alle weken op vakantie. Maar we tikken thuis een mijlpaaltje aan nu mijn oudste de basisschool heeft verlaten en volgend schooljaar een nieuw avontuur begint op de middelbare. Even wat meer tijd met het gezin, maar ook zijn slaapkamer tienerproof maken, staan op de agenda voor de komende weken. Dus ik ben evengoed druk, maar het werk staat wel even op hold 😊.

In de tussentijd kun je me gewoon met vragen whatsappen of e-mailen. Mijn vaste cliënten kunnen ook als gewoonlijk zelf afspraken maken in de online agenda. Of ik de cliëntenstop na de vakantie voortzet  of er vanaf gooi, hangt een beetje af van de drukte die er dan heerst. Tegen die tijd laat ik dat weer weten via social media.

Rest mij verder jullie allemaal een fijne zomer te wensen! Allemaal een goede reis als je weggaat en tot gauw weer ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *