Menu Sluiten

Heropening massagepraktijk

Beste mensen,

Zoals je vast al hebt vernomen, mogen vanaf 3 maart de contactgroepen, waaronder massagepraktijken, hun werk weer hervatten. Ik heb besloten om hier niet meteen gehoor aan te geven. Afgezien van enkele praktische overwegingen vind ik het persoonlijk niet verantwoord om nu al open te gaan. Het is in mijn beleving voornamelijk een politiek besluit geweest op basis van maatschappelijke overwegingen. Ik snap heel goed dat veel ondernemers graag zo snel mogelijk weer aan de slag gaan, omdat ze financieel gezien moeten of het uitvoeren van hun beroep ontzettend missen. Voor mij weegt het gezondheidsaspect voor nu het zwaarst… De corona cijfers stijgen weer enigszins en we hebben nu vooral te maken met de besmettelijkere Britse variant.

Daarom heb ik besloten om het één maand extra tijd te geven en de praktijk pas vanaf zaterdag 3 april beperkt weer te openen. De praktijk is voorlopig alleen open voor mijn vaste cliëntele en familie/vrienden en voor nieuwe cliënten die reeds voor de lockdown een afspraak hadden geboekt.

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kun je het beste even een mailtje sturen of een app-bericht sturen naar 06-36455641. Blijf in goede gezondheid en hopelijk tot gauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *