Menu Sluiten

Massagepraktijk Aylin tijdelijk gesloten ivm het Corona virus

Zoals je waarschijnlijk wel tijdens de persconferentie van vanavond hebt mee gekregen, heeft de overheid besloten nog meer verscherpte maatregelen te nemen om de verspreiding van het Covid-19 (Corona) virus tegen te gaan. Alle scholen, horecagelegenheden en diverse andere gelegenheden en clubs zijn vanaf heden tot en met tenminste 6 april gesloten.

Ook ik heb uiteindelijk vanwege het Corona virus besloten om de praktijk vanaf morgen tot en met 6 april te sluiten. Mogelijk duurt de periode van de sluiting zelfs langer indien de overheid de periode verlengt. Uiteraard zal ik jullie hiervan op de hoogte houden.

Alle cliënten die deze week een massagebehandeling hadden geboekt, zijn al op de hoogte gesteld van de sluiting en de komende tijd zal ik iedereen die in de periode tot en met 6 april een afspraak heeft staan persoonlijk per e-mail of via telefoon benaderen over de annullering van de afspraak. Tegen de tijd dat Massagepraktijk Aylin weer opengaat, neem ik weer contact op om de geannulleerde afspraken te herplannen.

Ik hoop op deze manier mijn bijdrage te leveren aan het indammen van de verspreiding van dit virus. Ik hoop dat we deze periode snel en gezond te boven komen. Ik wens iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot binnenkort weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *