Menu Sluiten

Nieuwe maatregelen en sluiting Kerstvakantie

Sluiting kerstvakantie 2021

We hebben afgelopen dinsdag 14 december weer een persconferentie gehad, waarbij de reeds bestaande coronamaatregelen zijn verscherpt en/of verlengd. Zo is aanvullend besloten dat de basisscholen een week eerder dan voorzien met Kerstvakantie gaan. In de Kerstvakantie is Massagepraktijk Aylin gesloten, dus ik ga nu ook een week eerder dicht dan gepland. Voor de mensen die volgende week al een afspraak hebben staan, verandert er niets. Deze afspraken gaan door. Voor nieuwe afspraken is de agenda wel dicht gezet vanaf maandag 20 december 2021 tot en met vrijdag 7 januari 2022.

Verder is de avondsluiting voor niet-essentiële dienstverlening (waaronder ik val) verlengd tot en met 14 januari 2022. Dat betekent dat ik tot deze datum geen avondbehandelingen meer geef en dat de behandelingen op zaterdag en maandag tot 17.00 uur mogen worden ingepland.

Ik hoop dat iedereen op een fijne en gezonde manier met elkaar kerst en de nieuwe jaarwisseling kan vieren. Ik wens iedereen veel warmte en gezelligheid toe tijdens de feestdagen en tot ziens in het nieuwe jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *