Menu Sluiten

Nieuwe praktijkruimte in de maak

Verbouwing massageruimte-Massagepraktijk Aylin

Wie Massagepraktijk Aylin volgt op social media (Facebook/Instagram), weet al dat er een nieuwe praktijkruimte in de maak is op de tweede etage en dat als deze gereed is, de massagepraktijk van de eerste etage verhuist naar de tweede. We zijn in een rustig temp bezig om de tweede etage om te toveren tot nieuwe massageruimte met ook een toilet op deze verdieping en een kleine wachtruimte. Wanneer de ruimte exact gereed is, kan ik nog niet zeggen. Wel is het zo dat in de tussentijd de massages gewoon doorgaan in de vertrouwde ruimte op de eerste etage en dat er tijdens de massages niet wordt verbouwd.

Zaterdag 14 september gesloten wegens verbouwen

Om toch wat vaart te kunnen maken met de verbouwing, heb ik de agenda op zaterdag 14 september aanstaande gesloten voor boekingen en gaan we het hele weekend klussen. De donderdag 12 september is daarentegen opengezet van 09.30 tot 14.00 uur om de verloren uren van zaterdag een beetje goed te kunnen maken.

Mocht je graag een massage willen boeken, dan raad ik je aan om de online agenda te raadplegen. Deze is altijd actueel en bijgewerkt. Mocht er toevallig geen geschikt plaatsje tussenzitten, bel of app maar even (liefst appen omdat de telefoon vaak op stil staat in verband met masseren) dan kan ik kijken of ik je toch nog ergens in kan boeken. Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *