Menu Sluiten

Nieuws over mondkapjesplicht per 1 december

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, wil het kabinet het dragen van een mondkapje in publieke ruimten vanaf 1 december verplichten. Ik wil jullie hierbij laten weten dat deze mondkapjesplicht voor contactberoepen niet geldt in woningen. Aangezien ik mijn praktijk aan huis heb, ben je vanaf 1 december dus niet verplicht om in mijn praktijk een mondkapje te dragen voor, na of tijdens de behandeling.

Uiteraard mag je wel een mondkapje dragen als je dat zelf prettig vindt. Je kunt er dan zelf eentje meenemen of ik kan je er één beschikbaar stellen. Zelf werk ik al sinds mei met mondkapje en gelaatscherm op en dat houd ik de komende tijd nog steeds zo. Ook de extra Corona-maatregelen die ik sinds mei hanteer, blijven gewoon van kracht.

Mocht je verder voorafgaande aan je afspraak Corona gerelateerde klachten hebben, dan kan de afspraak geen doorgang hebben. Ik verzoek je om in dat geval je afspraak kosteloos te annuleren. Mocht je verder nog vragen hebben over het Corona beleid dat ik hanteer, kun je altijd even contact opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *