Menu Sluiten

Power Fit Massage

Vital life-Massagepraktijk Aylin

Goed voor jezelf zorgen…we vergeten dat tegenwoordig maar al te vaak. Ook voor mij is dat een uitdaging hoor, dus ik snap het! Ik krijg in mijn praktijk heel vaak te horen: “ja (zucht) ik weet dat ik meer tijd voor mezelf MOET vrijmaken, maar ja…het gaat nu even niet hè..dus..” Dus? Dus denderen we maar door totdat we uiteindelijk wel bij de fysio of bij de masseur op de massagetafel belanden, 1 bonk strakke spieren en dan op de plekken waar je het niet wilt hebben (ik bedoel dus stijve nek en schoudersspieren, je kent het wel). Daarom dacht ik: tja mensen hebben tegenwoordig nu eenmaal niet veel tijd over voor zichzelf (lees: willen geen tijd maken voor zichzelf (hoe moeilijk het ook lijkt, er is altijd tijd vrij te maken, echt waar!)). Laat ik nu een behandeling aanbieden die niet zoveel tijd in beslag neemt maar wél heel effectief is en ik kwam op de Power Fit Massage!

Geïnspireerd door de powernap

Ik kwam eigenlijk op dit idee tijdens een wandeling in mijn eentje en ik dacht: wat zou het heerlijk zijn als ik zo even een powernap kon doen. Dat kon ik ook wel doen, want de kinderen zaten op school en ik had geen massages in de middag. Een powernap is een kort slaapje van 20-30 minuutjes waarna je je energieker, alerter en uitgerust voelt. En dat zijn nou toevallig ook de voordelen van een goede massage die de stress zones aanpakt!

Power Fit Massage, wat houdt het in?

Tijdens de Power Fit Massage masseer ik ca 30 minuten met gepaste stevige druk (gepast, omdat “stevig” voor iedereen weer een andere betekenis heeft) voornamelijk de nek, schouders en bovenrug met als doel de spierspanning in deze gebieden te verminderen. Het effect is dat je je daarna verlicht voelt en dat je schouders lettterlijk hangen in plaats van kunstmatig in de lucht worden gehouden door onzichtbare touwtjes. Het geeft je het gevoel dat je de dag weer aankunt. En door het verlichten van de spierspanning voelt alles automatisch een stuk ontspannender.

Ook proberen?

Ben je nu ook nieuwsgierig geworden naar de Power Fit Massage, reserveer dan direct online via de agenda. Heb je nog vragen of opmerkingen bel of mail dan naar 06-36 455 641 of info@massagepraktijkaylin.nl. Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *