Menu Sluiten

Prettige feestdagen!

En nu zijn we alweer bijna bij het einde van het jaar 2022 aangekomen.. Het einde van dit jaar is zo veel anders dan vorig jaar, toen we in deze tijd al een paar dagen weer in een lockdownachtige situatie zaten. Gelukkig is dat nu anders en kon ik dit jaar iedereen, die nog graag een afspraak wilde, blij maken met een behandeling voor ik met Kerstvakantie ga. Want vanaf 25 december gaat Massagepraktijk Aylin dicht voor 2 weekjes. Maandag 9 januari 2023 start ik weer vol frisse moed. Ik wens iedereen alvast hele prettige feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar!

Tarieven 2023

Dan rest mij nu alleen nog een huishoudelijke mededeling voor het komende jaar en dat is dat mijn huidige tarieven blijven gelden in 2023. In een tijd waar alles duurder wordt, is het fijn dat sommige zaken bij het oude blijven. Tot gauw in het nieuwe jaar!

2 Comments

 1. Martin Röhling

  Ik zoek naar een afspraak voor massage. liefst een ochtend door de week.

  ik wacht op uw rooster na 9 januari.
  Vriendelijke groet – wellicht tot ziens,
  Martin Röhling, Koog a/d Zaan.

  • Perihan Snel-Dönerler

   Beste Martin,

   Bedankt voor je berichtje. Je kunt nu al gewoon een afspraak via de website maken voor na 9 januari. Als het goed is zie je op mijn website de knop “maak afspraak” en anders kom je ook in de online agenda via https://massagepraktijkaylin.nl/afspraak-maken. Ik hoop je zo voor nu voldoende geïnformeerd te hebben. Januari is al wat volgeboekt, maar hopelijk kun je snel een geschikt plaatsje vinden. Met vriendelijke groet, Perihan Snel, Massagepraktijk Aylin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *