Menu Sluiten

Tarieven en wijzigingen in het nieuwe jaar 2019

Nieuwjaar-Massagepraktijk Aylin

De laatste uren van 2018 zijn aangebroken! Hierbij een update wat betreft de tarieven in 2019…met genoegen deel ik jullie mee dat voor het 4e jaar op rij de tarieven van de behandelingen niet verhoogd worden! Met al het andere dat duurder wordt in 2019, is het fijn dat de prijzen van je oude vertrouwde massage in elk geval oud en vertrouwd blijven ;).

Er is wel een tweetal kleine wijzigingen.

Vaste cliëntenvoordeel

Het Vaste Cliëntenvoordeel verandert met ingang van 1 maart 2019. Nu krijgen cliënten die 5 massagebehandelingen van 1 uur of meer hebben afgenomen, de 6e van het huis. Vanaf 1 maart 2019 is de 6e behandeling niet meer gratis maar betaal je in plaats daarvan de helft van het bedrag van de behandeling. Zo blijft het nog steeds voordelig om vaste cliënt te zijn! Meer informatie over het vaste cliëntenvoordeel vind je op de site.

Proefles babymassage

De gratis proefles babymassage verdwijnt. Wil je graag ondervinden of de workshop babymassage iets is voor jou en je kleintje, dan betaal je € 10,- voor de proefles. Mocht je na de proefles besluiten de workshop babymassage te volgen, dan wordt de reeds betaalde € 10,- in mindering gebracht op het totale lesgeld.

Massagepraktijk Aylin wenst je een spetterend uiteinde en veel geluk, succes en een goede gezondheid in 2019! Tot ziens in het nieuwe jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *