Menu Sluiten

Verdere versoepeling corona-maatregelen

Vanaf morgen 25 september gaan de verdere versoepelingen van de corona-maatregelen in. Dit betekent onder andere dat we geen rekening meer hoeven te houden met een onderlinge afstand van 1,5 meter. In sommige gelegenheden of bij bepaalde evenementen moet een coronatoegangsbewijs worden getoond. Wat kun je nu verwachten en waarmee moet je rekening houden als je vanaf morgen bij mij langskomt in de praktijk?

Coronatoegangsbewijs?

Een coronatoegangsbewijs hoef je bij binnenkomst niet te tonen. Bij mij blijft iedereen uiteraard gewoon welkom. Of je nu gevaccineerd of ongevacccineerd bent om welke reden dan ook en zonder negatief testbewijs. Wél blijft het belangrijk dat je vooraf de gezondheidsvragen voor jezelf beantwoordt die je toegestuurd krijgt in de bevestigings- en herinneringsmail. Als je klachten hebt die passen bij een eventuele corona besmetting (zie ook corona-maatregelen), wil ik je verzoeken om de afspraak kosteloos te annuleren of te verzetten.

Anderhalve meter afstand

We hoeven vanaf morgen geen rekening meer te houden met de 1,5 meter maatregel. Ik zal voorlopig voor de zekerheid toch evengoed mijn gelaatscherm blijven dragen. Zoals al eerder gezegd is niet iedereen gevaccineerd. Ik heb ook cliënten die vanwege hun gezondheid kwetsbaar zijn en bij wie de vaccinaties überhaupt niet voldoende bescherming bieden. Om iedereen een veilig en comfortabel gevoel te geven in de praktijk, lijkt me dit een prima oplossing.

Overige hygiënemaatregelen

Verder mag je ervanuit gaan dat ik de praktijkruimte als vanouds zo hygiënisch mogelijk onderhoud. Ik desinfecteer nog steeds na elke cliënt met alcohol, de lakens en handdoeken worden na elk bezoek verschoond en daarvoor neem ik nog steeds een extra kwartier per cliënt in acht.

Mocht je naar aanleiding van deze informatie nog vragen of opmerkingen hebben, dan hoor ik je graag via e-mail of Whatsapp!

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *