Menu Sluiten

Waarom heet mijn praktijk Aylin en ik niet?


Hihi ik moet er altijd om lachen en ik vind het helemaal niet erg als mensen ermee komen…maar het gebeurt best vaak en daarom is een uitleg wel op zijn plaats…IK ben Perihan en naast mij op de foto staat mijn lieve kleine meid Aylin. Ik heb mijn massagepraktijk Aylin genoemd maar ik heet dus zelf geen Aylin. En nee…ook al vind ik mijn dochter Aylin best al wel een natuurtalentje wat betreft masseren, wij werken niet samen in de praktijk. Zij gaat eerst nog heel lang naar school en mogelijk wil ze dan massagetherapeut worden, maar dat moet ze tegen die tijd maar besluiten.

Waarom heet mijn massagepraktijk dan Aylin en geen Perihan?!

Allereerst vind ik dat Massagepraktijk Perihan helemaal niet leuk, prettig of zen klinkt. Ik heb er nooit aan gedacht om mijn praktijk zo te noemen.

Ten tweede vind ik Aylin een hele mooie naam. Lang voordat ik überhaupt een dochter of een massagepraktijk had, zinderde deze naam al in mijn hoofd en popte die zo nu en dan eens op. Het heeft ook een prachtige betekenis: halo (lichtring) om de maan. Dat staat voor mij voor verlichting, daar waar het nodig is. En zo toepasselijk als naam voor mijn praktijk. De één komt voor verlichting en ontspanning van pijnlijke spieren, de ander voor preventief onderhoud en weer een ander komt in een periode van stress en burnout klachten om even helemaal tot rust te komen. Zolang mensen met een glimlach weer weggaan doe ik mijn praktijknaam eer aan.

Tot slot en ik heb het al eens in een andere blog geschreven: Aylin is ook mijn eigen lichtpunt in het donker geweest..mijn dochter huilde als baby heel veel en tegen de tijd dat mijn zwangerschapsverlof voorbij was en ik weer aan het werk moest, had ik een behoorlijk slaaptekort opgebouwd. Door het tekort aan slaap voelde mijn werk zo zwaar, het vergde teveel concentratievermogen en uiteindelijk kon ik niet meer ontkennen dat ik mijn werk gewoon niet leuk meer vond. Het gaf mij niet de voldoening die ik nodig had en het paste eigenlijk ook niet zo goed bij mij. Nog voor ik een burnout kon ontwikkelen heb ik aan de bel getrokken bij mijn toenmalige werkgever en daar kreeg ik wel gelukkig alle steun die ik nodig had. Achteraf super dat mijn dochter een huilbaby was anders zat ik misschien nog steeds wel op een plek die mij niet goed past.

Dus ik heet Perihan, geen Aylin. Mijn dochter is 4 en nog geen collegamasseur. En toch heet mijn massagepraktijk Aylin, de place to be voor iedereen die wat verlichting en ontspanning kan gebruiken.

Wil je een afspraak maken? Dan gaat dat heel makkelijk via de agenda. Tot snel!

2 Comments

 1. Wendy

  Vorige week voor het eerst geweest bij deze massage salon aan huis.
  Perihan, een heel fijn mens. Puur, kalm en oprecht geïnteresseerd in jou als klant.
  Ik heb meerdere massagesalons bezocht, maar hier voelt het ècht goed. Perihan heeft verstand van zaken en kan enorm goed masseren.
  De fijne, warme, hygiënische ruimte waar de massage plaatsvind voelt goed en ruikt heerlijk.
  Eind van de week een volgende massage gepland.

  • Perihan Snel-Dönerler

   Wendy,

   Wat een ontzettend lieve reactie! Heel fijn te horen dat je je op je gemak voelt bij mij en in de praktijk. Ik ben ook echt oprecht geïnteresseerd in mijn cliënten en de klachten die ze ervaren en ik streef er altijd naar om bij te dragen aan de verlichting en het verhelpen van klachten. Wat fijn dat je dat opmerkt:). Tot over een paar dagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *