Menu Sluiten

Wellness vs. klachtenbehandeling, wat boek je?

Sinds een tijdje kun je bij Massagepraktijk Aylin bij de reservering van je afspraak aangeven of je komt voor een Wellness of voor een triggerpoint en/of NRT behandeling. Ik krijg de laatste tijd geregeld de vraag welke behandeling nu het beste is om te boeken. Voor de duidelijkheid geef ik hieronder daarom een toelichting.

Wellness behandeling

Dit is een behandeling voornamelijk gericht op ontspanning van lichaam en geest. Het geeft je even wat tijd voor jezelf en in periodes van stress is dit een fijne behandeling om alles even los te laten. Maar tijdens deze behandeling kan ik op verzoek ook spanningsgebieden behandelen. De meeste mensen ervaren zo nu en dan stijfheidsklachten in spieren. Met name de rug nek en schouderregio zijn gebieden waar veel spanning wordt vastgehouden. Als je een beetje stijfheid in de spieren ervaart en je wilt graag dat er tijdens de massage aandacht aan wordt besteed, dan kun je gewoon de Wellness behandeling boeken.

Triggerpoint/NRT behandeling

Ervaar je nu (dagelijks) klachten als (uitstralings)pijn, vermoeidheid, stijfheid of irritatie in een specifiek gebied, of is het zelfs zo dat er bewegingsbeperking aanwezig is, dan is een NRT/triggerpoint behandeling de beste behandeling om te boeken. Het kan ook zijn dat de klachten pas kort aanwezig zijn en accuut zijn ontstaan door een overbelasting of een trauma waarbij geen specifiek letsel is geconstateerd. Ook dan boek je een NRT/triggerpoint behandeling. Zeker als je voor het eerst komt, kun je het beste kiezen voor een 60 minuten behandeling. Na deze eerste afspraak, kunnen we kijken of er nog vervolgafspraken moeten volgen en met welke duur (45 of 60 minuten).

Ik hoop dat het zo duidelijker is geworden. Mocht je naar aanleiding van dit bericht toch nog vragen hebben, stuur dan een mailtje naar info@massagepraktijkaylin.nl of een bericht via Whatsapp (06-36 455 641).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *