Menu Sluiten

Ontspanningsmassage Zaandam

Wil je graag een ontspanningsmassage boeken in Zaandam? Dan ben je bij Massagepraktijk Aylin van harte welkom! We leven tegenwoordig in een hectische wereld waar veel informatiestromen op ons afkomen. We willen veel, we moeten veel, we doen veel. We zijn vooral gericht op de buitenwereld, op alles wat om ons heen gebeurt. Om jezelf niet voorbij te rennen, is het goed om zo nu en dan even je hoofd leeg te maken en weer meer contact te maken met je eigen lichaam.

Massagepraktijk Aylin is een kleine sfeervolle praktijk waar we veel aandacht besteden aan onze cliënten. Naast de geboekte tijd voor de massage, reserveren we altijd een half uur extra. Zo kun je je rustig omkleden, bijkomen en nog even wat drinken voordat we je weer op weg sturen.

Als je met enige regelmaat een massage neemt, zul je merken dat je je steeds beter kunt ontspannen en hoe fijn het is om even “niets” te “moeten”. Boek je bij ons regelmatig een massage van een uur of meer, dan maak je sowieso automatisch gebruik van ons Vaste Cliëntenvoordeel. Na 5 massages van 1 uur of meer , krijg je de zesde van het huis.

Voor meer informatie over de ontspanningsmassage en overige massages: zie Massages. Tot snel!