Menu Sluiten

Over mij

Massagepraktijk Aylin - Perihan Snel

Ik ben Perihan Snel, getrouwd en moeder van twee kindjes. Na jarenlang als bodemadviseur gewerkt te hebben met cijfers, feiten en wet- en regelgeving heb ik uiteindelijk na de komst van mijn tweede besloten iets te gaan doen wat beter bij mij past. En dat is werken vanuit mijn gevoel en intuïtie met en voor mensen om zo echt iets voor een ander te kunnen betekenen. En nu heb ik dan mijn eigen massagepraktijk aan huis in Zaandam.

Mijn massagepraktijk heet Aylin, vernoemd naar mijn dochter. De naam betekent in het Turks “halo (lichtring) om de maan”. Naast het feit dat ik Aylin een hele mooie naam vind, vind ik het ook een heel toepasselijke naam voor waar mijn praktijk voor staat, namelijk het bieden van verlichting. Massage biedt op zowel lichamelijk als geestelijk vlak verlichting. Massage zorgt voor ruimte in het hoofd en lichamelijk zorgt het ervoor dat (vastzittende) systemen (weer) goed op gang komen.

Ik ben gecertificeerd in diverse massage- en behandeltechnieken, waaronder triggerpoint therapie en NRT® om pijnklachten in spieren te verlichten of te verhelpen. Vanwege mijn nieuwsgierigheid en passie voor dit vak en het menselijk lichaam, blijf ik jaarlijks cursussen en workshops volgen om mijn kennis te verbreden en te verdiepen.

Als je op de hoogte wil blijven van nieuwe ontwikkelingen van massagepraktijk Aylin, lees je dan bij op mijn Blog.

Tot snel!