Menu Sluiten

Stoelmassage voor particulieren

Stoelmassage bij Massagepraktijk Aylin

Stoelmassage is een eeuwenoude massagevorm en komt oorspronkelijk uit Japan. In de jaren ’80 is de stoelmassage herontdekt door de Amerikaan David Palmer. In de loop der tijd is de stoelmassage verder gemoderniseerd in de vorm zoals wij deze nu kennen en toepassen. Tijdens de stoelmassage wordt met behulp van de handen en de vingers druk uitgeoefend op de te behandelen lichaamsdelen. De massage wordt toegepast op een speciaal hiervoor ontworpen stoel en wordt over de kleren heen gegeven (zonder massageolie). Met de stoelmassage kunnen we het hoofd, de nek en schouders, de rug, armen, handen en heupen behandelen.

Waarom stoelmassage?

In het dagelijks leven kunnen er door spanning, stress, verkeerde (werk)houding e.d. klachten ontstaan in de bovengenoemde lichaamsdelen. De stoelmassage zorgt voor een betere doorstroming van bloed, lymfe en energie, waardoor de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen beter verloopt. De stoelmassage zorgt voor ontspanning, maar tegelijkertijd ook voor een energieker gevoel, meer focus en alertheid.

De stoelmassage is uitermate geschikt voor jou als je:

  • laagdrempelig kennis wilt maken met massage (bij stoelmassage wordt kleding aangehouden);
  • veel werkstress hebt en/of lichamelijke klachten ervaart door een verkeerde (werk)houding;
  • na de massage nog naar het werk of naar een afspraak moet: er komt geen massageolie aan te pas.
  • weinig tijd hebt. De stoelmassage is kort en krachtig: binnen 20 minuten voel je je ontspannen, fit, alert en energiek!

De tarieven voor eenmalige stoelmassage vind je hier.

Stoelmassage voor op een feestje

Daarnaast is het ook bijzonder leuk om stoelmassage in te zetten op een feestje, evenement, vriendinnenavondje, burenfeest, noem maar op! Hiervoor kom ik graag naar je toe. Informeer naar de mogelijkheden of vraag om een offerte via het contactformulier.