Menu Sluiten

Workshop Shantala babymassage

Babymassage bij Massagepraktijk Aylin

De workshop “leren baby masseren” is bedoeld voor moeders, vaders, opa’s, oma’s -kortom iedereen- die zijn of haar (klein)kindje wilt leren masseren. Het is niet alleen leuk om te doen, het werkt ook ontspannend, zowel voor jou als je (klein)kindje, en de massage zorgt voor een goede lichamelijke en mentale ontwikkeling van het kindje. De workshop is geschikt voor babies tussen de 6 weken en 9 maanden (kruipleeftijd) oud.

De workshop vindt plaats in de praktijk en bestaat uit 3 sessies van 1,5 uur. Tijdens de workshop ontvang je een reader, een welkomstgeschenk twv € 8,95, een dvd met een instructievideo ter ondersteuning van de lessen en aan het eind van de workshop een aandenken aan deze bijzondere ervaring.

In de praktijk zorgen we voor thee, water, sap en voor iets lekkers erbij. Na de babymassage is er gelegenheid om je (klein)kindje te voeden. Als je je hebt aangemeld, dan volgt voorafgaande aan de workshop een intake (per e-mail of telefonisch) en ontvang je informatie ter voorbereiding van de workshop. De data en tijden voor de workshop stemmen we samen af.

Proefles
Wil je eerst weten of de workshop wel bij je past of ben je nieuwsgierig hoe je kindje erop zal reageren? Geen probleem! Maak een afspraak en kom samen met je kindje voor een proefles bij ons op de praktijk.

Meer weten over de positieve effecten van babymassage? Lees dan mijn blog.