Menu Sluiten

Zwangerschapsmassage

Zwangere buik-hartje

Allereerst gefeliciteerd, je bent zwanger!
De zwangerschapsperiode is een heel bijzondere tijd. Er verandert veel in je lichaam. Hopelijk kun je vooral veel genieten van de zwangerschap! Maar het is ook heel normaal als er lichamelijke ongemakken ontstaan. Je kunt uiteenlopende klachten ervaren door de verandering in de hormoonhuishouding en op den duur kunnen (lichamelijke) klachten ontstaan als pijn in de (onder)rug, nek, aan de benen en voeten, het vasthouden van vocht, bekkenpijn en een slechte nachtrust.

Een zwangerschapsmassage zorgt voor verlichting van de klachten, werkt vochtafdrijvend en is bijzonder rustgevend en ontspannend. En juist in deze periode is het belangrijk dat je veel rust houdt en extra lief voor jezelf bent.

Bij Massagepraktijk Aylin wordt de zwangerschapsmassage in zijligging gegeven. Met ondersteuning van een grote xxl zwangerschapskussen lig je heerlijk comfortabel en stabiel. Wil je iemand een zwangerschapsmassage cadeau doen? Ook dat kan met onze massagecadeaubon. De kosten van de zwangerschapsmassage zijn gelijk aan die van een wellnessmassage.